CARTE


PARFUMUL - Un concentrat de cultura in format de lux
Un cadou special pentru cea mai delicata fiinta de pe pamant – FEMEIA – dar mai ales, o lucrare exceptionala despre "cea de a opta arta" :

"Parfumul - ghidul esential", un concentrat de cultura, va fi disponibil din nou incepand cu aceasta primavara, cu ocazia sarbatorilor de Paste, exclusiv on line si doar intr-o editie limitata.

Primele carti de parfumuri pe care le-am scris la inceputul deceniului s-au bucurat de o asemenea cautare in România, incât au devenit practic de negasit, chiar la anticariate si colectionari. De câtiva ani primesc la Paris un numar impresionant de scrisori de la persoane din intreaga lume care doresc sa le aiba si m-am vazut de prea multe ori in situatia de nu le putea indeplini dorinta. De aceea am decis sa ofer, pe o perioada limitata de timp, o noua versiune a ultimului volum.

Cartea "Parfumul - ghidul esential" va fi disponibila pentru comenzi doar pe blogul personal si nu va fi distribuita in circuitul traditional de librarii. Este o modalitate speciala aleasa pentru a pastra un contact cu iubitorii parfumului carora le voi pregati câteva surprize in viitor.

Intrucat on-line inseamna accesibil, cartea este disponibila doar in aceasta perioada la pretul de 60 RON in loc de 150 RON. In viitor, ea va fi disponibila la pretul unui parfum de nisa, iar editia in caseta, la pretul unui parfum de lux pentru un spirit autentic de "haute parfumerie".

"Parfumul - ghidul esential" este un excelent insotitor care va poarta intr-o calatorie fantastica prin intreaga cultura si istorie a parfumului dezvaluind, printr-un numar impresionant de citate rare, modul in care a fost perceput mirosul de la Platon pana la Freud, de la Baudelaire la Minulescu, de la pudoarea filosofilor la secretele seductiei. Mi-au luat 10 ani sa scriu primele volume si aproape tot atât pentru a le distila esenta. Am parcurs peste 10 000 de parfumuri într-o piata care creste exponential cu sute de lansari anual pentru a alege ce este mai bun in materie de creatie olfactiva si marci.

"Parfumul - ghidul esential" aduce o serie de noutati fata de prima editie:
- un nou concept de recomandare a parfumului
- includerea parfumurilor de lux in sugestii
- parfumurile pentru mirese si nunta olfactiva
- noile provocari ale parfumeriei de lux
- elemente de parfumerie ambientala si Feng shui
- principiile de amenajare ale unei gradini parfumate
- cele mai bune parfumuri functie de nota dominanta

"Parfumul - ghidul esential" este un concentrat de cultura in care exista 0 % Publicitate – si 100% Continut, 0% Marci comerciale si 100% Cultura.

"Parfumul - ghidul esential": 314 pagini, disponibil exclusiv online

Desi atunci cand am gandit aceasta carte am avut in minte un public adult, azi PARFUMUL  - ghidul esential devine cadoul ideal pentru copii, intr-o lume nimicita de impactul violentei vizuale si de departarea de natura.  Odinioara, o carte fermecata mi-a deschis si mie apetitul pentru miresemele secrete vrajindu-ma  cu himerele frumosului.  Intre un trandafir si un dragon se intrezaresc miresmele din spatele celor 8 porti ale Raiului.

Pret pe perioada limitata: 60 RON
Livrare: prin Posta, plata ramburs / cont bancar / paypal
Comanda: trimiteti un mail cu subiectul COMANDA CARTE si datele dvs. pe adresa agentului literar bratu_adriana@yahoo.se


Did you enjoy my article? Sign up for updates about new fragrances, reviews of artistic perfumes and exceptional vintage masterpieces. I would be very happy if you would consider joining 1000 Fragrances, throughRSS feed,GoogleFriend connect, Facebook (more personal), or any other way that appeals to you.
Fragrance is the 8th Art - Octavian Coifan - Le Parfum est le 8ème Art
Blog Widget by LinkWithin